Energetické spravodajstvo

Dnešný svet je stále v pohybe a každý z nás je pod paľbou informácií zo všetkým možných zdrojov. Ak sa potrebujete rýchlo zorientovať vo svete energií, rozhodovať sa na základe prognóz odborníkov, potom pre vás máme veľmi cennú pomoc. Vďaka spolupráci s expertom na oblasť nákupu energií vám každý týždeň zašleme kompletný pohľad na trh s elektrickou energiou aj zemným plynom v širokých súvislostiach.

Každý týždeň vám zašleme sumár tých najdôležitejších informácii z energetického trhu, ktoré vám pomôžu zorientovať sa a prijať dôležité rozhodnutia na základe informácií od odborníkov. Bez poplatkov, lebo my sme ELGAS – váš zdroj energie.

Zmapujeme tie najdôležitejšie burzy, zastavíme sa pri významných udalostiach, ktoré majú alebo budú mať vplyv na pohyb cien energií a samozrejme zahrnieme do celkového obrazu aj aspekt predpovede počasia na najbližší týždeň.

Energetické spravodajstvo ponúkame bezplatne naším klientom podnikateľom. V prípade, ak máte záujem o túto službu, prosíme vás, vyplňte formulár a my sa vám ozveme. Ďakujeme.

clovek ktory v ruke drzi noviny

Získajte energetické spravodajstvo od ELGASu

V prípade, ak máte otázky o energetickom spravodajstve, prosíme vás, vyplňte formulár alebo sa nám telefonicky ozvite. Ďakujeme.

Marketingový formulár

Máte otázky?

Zaujalo vás niečo? Nenašli ste, čo ste hľadali? Dajte nám vedieť a my sa vám ozveme. Ďakujeme!

Odoslaním kontaktného formulára prehlasujete, že ste sa oboznámili s Informáciou o spracúvaní osobných údajov